conscious- ords

Je hebt invloed

Wist je dat je mag stoppen met invloed buiten jezelf te zoeken? Invloed zoek je niet. Al helemaal niet buiten jezelf. ‘Buiten jezelf’ betekent namelijk ‘buiten je invloed’. Het gevolg is dat je dan misschien geneigd bent de ander, het proces, de tijd en het resultaat naar je hand te zetten.

Invloed zoek je niet; dat ben je zelf. Het bevindt zich in jou en is een kwestie van inzien en ervaren. Zoek je het toch buiten jezelf, dan bereik je vaak niet wat je wil en wat belangrijk voor je is.

De invloed die een ander uitoefent, gaat niet ten koste van wat jij wenst. Tenzij jij dat toestaat. Echt invloed kent namelijk geen of, of, maar en, en. Wat de ander wil, beperkt niet wat jij bereikt.

Zoek je antwoorden bij een ander? Dan ken je je eigen kracht nog niet. Geef je vraag de ruimte, dan komt het antwoord, de oplossing of mogelijkheid meestal vanzelf.

Questions to explore

Welke vraag geef jij graag meer ruimte?

Op welk moment hoop je dat een ander je het antwoord geeft?

Op welk vlak wil jij vanaf nu meer invloed ervaren?

Het initiatief

‘Conscious Words to Conscious Minds’ is een initiatief van Designed2Learn en word je wekelijks aangeboden in het kader van Natuurlijk Innoveren©; de nieuwe vaardigheid voor de bewuste mind.