conscious- ords

Al voorzien

Op het moment dat je niet meer wacht op alles wat je denkt nodig te hebben, kun je voluit werken met ingrediënten die voor handen zijn. Hoe meer ervaring je daarmee krijgt, hoe minder vaak het proces stagneert.

Met de blik gericht op de toekomst, zie je vooruit, maar heb je nog niks. In de toekomst schitteren ingrediënten door afwezigheid. Bekijk je oogst van dichtbij. Dan verander je vanzelf naar het juiste perspectief.

Je vervalt niet meer in een wachtstand, waardoor het proces vaak stagneert. Je werkt dan met wat er is. Vaak is dat meer dan je nodig hebt en zijn de ingrediënten die je nodig denkt te hebben, overbodig.

Om het resultaat te krijgen dat je wil, hoef je niet ver van huis. Wat je daarvoor nodig hebt, bevindt zich al hier. Gewoon thuis, op je werkplek en vooral bij jezelf. Het stelt zichzelf op natuurlijke wijze samen. En voor je het weet, heb je meer moois dan je had gewild.

Questions to explore

Wat denk je nodig te hebben dat (nog) niet voor handen is?

Wanneer sta jij in de wachtstand?

Waarin word je nu al voorzien?

Het initiatief

‘Conscious Words to Conscious Minds’ is een initiatief van Designed2Learn en word je wekelijks aangeboden in het kader van Natuurlijk Innoveren©; de nieuwe vaardigheid voor de bewuste mind.