conscious- ords

De hoogste tijd

Als je denkt dat het natuurlijk proces zo zijn traagheid kent. Weet dan dat het de mind is die vertraagt. Meer dan nodig is.

Het natuurlijk tempo kent geen tijd. Niet die van de klok en zeker niet die van de mind. Het houdt zich aan de tijd in jou.

Als je denkt dat het niet op tijd komt, dan is dat alleen de gedachte dat je het natuurlijk proces niet vertrouwen kunt. De natuur kent geen wachten en geen ongeduld. Het is tenslotte altijd nu.

Verveling kent ook geen tijd. Dat ervaar je als je tijd wil opvullen. Terwijl tijd niets nodig heeft. Dus ook geen opvulling.

Het tempo van tijd is subjectief en hangt af van hoe je het ervaart bovendien. Wat voor jou te laat komt, is voor tijd de juiste timing. Timing is een wonderlijk aspect van tijd.

Tijd kent geen haast. Het wil vooral dat je een beetje vertraagt. Het is het vertragen waar leven in zit. Als je daaraan proeft, wordt tijd je beste vriend.

Questions to explore

Wanneer ervaar je zeeën van tijd?

Wanneer wil je sneller dan de tijd?

Wat brengt de tijd jou?

Het initiatief

‘Conscious Words to Conscious Minds’ is een initiatief van Designed2Learn en word je wekelijks aangeboden in het kader van Natuurlijk Innoveren©; de nieuwe vaardigheid voor de bewuste mind.