Next level persoonlijke ontwikkeling is waar het om gaat bij Designed2Learn. Daarbij horen personal skills die nèt even anders zijn; onconventioneel en innovatief.

Skills die je kennis laten maken met vernieuwende perspectieven, je nóg bewuster maken, die bijdragen aan zelfrealisatie en je (professioneel) leven een waardevolle impuls geven.

Next level skills ondersteunen je om jezelf te ‘bereiken’. Enerzijds om te zijn wie je van nature bent. Anderzijds om te zijn wie je wilt zijn. Deze skills dragen bij aan essentieel (zelf)inzicht en aan bewustwording van de positieve impact, op jezelf én je omgeving, die in je verborgen ligt.

Natuurlijk Innoveren© is zo’n next level skill die door Designed2learn is ontwikkeld.

In 2010 is Designed2Learn opgericht door Drisia d’Anjou. Zij werkt als zelfstandig soft skills trainer, verzorgt train-the-trainer trainingen, ontwerpt en ontwikkelt (online) trainingen en zij heeft ervaring als projectcoördinator onderwijsinnovatie voor het hoger beroepsonderwijs. 

De skills en ervaringen die zij de afgelopen 15 jaar met meer dan 2000 trainees opdeed, hebben geresulteerd in het ontwikkelen van ‘Natuurlijk Innoveren©’.