Word je bewust van de expert die je al bent

Designed2Learn helpt je om expert te zijn in (je eigen) persoonlijke & professionele groei.

Zodat je vooruit komt en je waardevolle impact moeiteloos groeit. 

Professional

Ben je (online) trainer, educator, teacher, coach of facilitator? Of houd je je op andere wijze bezig met persoonlijke, professionele of bewustzijnsontwikkeling van jezelf en anderen? Ben je toe aan verdieping? Wil je meer (zelf)inzicht? Of heb je zélf een persoonlijk vraagstuk dat belangrijk voor je professionele ontwikkeling is? Designed2Learn is er voor jou, zodat jij nóg meer verschil kunt maken!

Next level persoonlijke ontwikkeling

Bij Designed2Learn ben je op je plek als je jezelf wilt ‘bereiken’. Enerzijds om te zijn wie je van nature bent. Anderzijds om te zijn wie je wilt zijn. Je gaat met deze online programma’s als professional de diepte in. Uiteraard nemen skills, bewustzijnsontwikkeling en #VrijeRuimte, ook een belangrijke plek in.

Next level skills

Met name skills die bijdragen aan nóg meer (zelf)inzicht en zelfrealisatie. En je bewust maken van je waardevolle impact die in je verborgen ligt. Met de trainingsprogramma’s van D2L geef je bewust richting aan je (professioneel) leven.

Natuurlijk Innoveren©

Natuurlijk Innoveren© is overigens zo’n next level skill die door Designed2learn is ontwikkeld. Meer weten? Kijk dan eens hier.
Natuurlijk Innoveren

Aanbod voor professionals

Klik hier voor het actueel aanbod voor jou als (zelfstandig) professional. Regelmatig wordt nieuw aanbod toegevoegd, dus kom nog eens terug. Of connect even hieronder via social media of de nieuwsbrief, dan ontvang je als eerste de updates.

Over Designed2learn

Medio 2010 richtte ik, Drisia d’Anjou, Designed2Learn op. Toen nog onder een andere naam. Het bedrijf is met mijn professionele groei meegegroeid. Zo deed ik o.a. veel ervaring op als skills trainer.

Designed2learn-nieuw-logo

Visie

De beweging waaraan ik met Designed2Learn wil bijdragen, is dat we meer van binnenuit (leren) leven. Want wie zijn binnenwereld betreedt en daarvan een fijne ‘plek’ maakt, stelt de buitenwereld in staat om mee te bewegen en daarop aan te sluiten. En dat is de plek waar het leven moeiteloos gaat.  

De nieuwe mogelijkheden die zich dan moeiteloos voordoen, zijn verrassend vaak vervullend én verwachtingen overtreffend. Het mooie is, dat je jezelf erin kunt trainen. Als je je anders voelt, kan het leven aan dat gevoel tegemoet komen.

Het gaat om ‘nieuwe’ of ‘next level’ skills die je terug bij jezelf brengen; next level, omdat dat is waar ze je naartoe brengen. Het zijn vaak de skills die je niet op school leert. Nog niet, want dat kan niet lang meer op zich laten wachten, in een steeds meer bewuster wordende wereld.

Het zijn ‘nieuwe’ lifeskills zoals (zelf)waardering, (zelf)acceptatie, dankbaarheid, (samen)werken met het natuurlijk proces, Natuurlijk Innoveren©, natuurlijk timemanagement, jezelf waarnemen en observeren, gevoelens en emoties (h)erkennen, toelaten en doorleven i.p.v. ze te parkeren of te bagatelliseren.

Het is een vaardigheid als je ‘jou’ weer bij jezelf terug weet te brengen. Als het je lukt om je omgeving als spiegel voor zelfontwikkeling in te zetten. Of als je luistert en ook echt hóórt wat de stilte in je te vertellen heeft.

En wat dacht je van leren vertrouwen op je intuïtie, fysieke signalen leren waarnemen en interpreteren of zelf je autonoom zenuwstelsel leren kalmeren met bijvoorbeeld meditatie, hartcoherentie, dans of ademhalingstechnieken. Dat is belangrijk, want het stelt je in staat om meer vanuit ontspanning te leven en dan wordt het makkelijker om jezelf richting te geven.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om de skills, maar om wat je ermee kunt bereiken; namelijk om het leven moeiteloos met je (vibe) mee te laten bewegen en zoveel mogelijk op je wensen aan te laten sluiten. Het enige dat je ervoor hoeft te doen, is misschien wel het moeilijkste: Jezelf trainen het leven moeiteloos naar jóu toe te laten komen i.p.v. bij jezelf te vertrekken, omdat we leren dat we het buiten onszelf moeten zoeken. Terug naar jezelf dus! En het zijn skills die daarbij kunnen helpen. 

Skills overzicht

Hoewel ik graag afwijk van de standaard, put ik uiteraard wel uit mijn ervaring met veel skills, die je vaak makkelijk kunt mixen & matchen. Een uitgebreid overzicht van alle skills, vind je onderaan deze pagina.  

Kennismaken?

Wil je met mij, Drisia d’Anjou, werken? Dan nodig ik je uit om online even kennis met elkaar te maken. Weet je meteen of mijn diensten aansluiten op je wensen!

Hier kun je trouwens alvast een indruk van mij krijgen. Zullen we alvast connecten via social media?