expert-ben-je-zelf
Drisia-schrijft

Schrijven was mijn belangrijkste tool voor transformatie

Vanaf het moment dat ik kon schrijven, schrijf ik vrijwel dagelijks. Schrijven helpt me vooral innerlijke rust te vinden, te ontspannen, te herstellen van prikkels, meer helderheid en zelfinzicht te krijgen en te genieten.

Schrijven brengt je terug bij jezelf. Als ik achteraf kijk, hielp schrijven me om uit de mentale overleefmodus te komen en te transformeren naar een nieuw mens. Ik ontdekte de expert in mezelf en werd meer en meer mezelf.

Creëer meer helderheid voor jezelf in het dagelijks leven door jezelf te leren raadplegen

In deze online training van 6 weken zet je, al schrijvend, de eerste stap om de beste adviseur die er is te leren kennen. Want die zit namelijk al in je! Maar de tijd waarin we leven en de drukte van het alledaags (werk)leven, zorgen er nog wel eens voor dat het contact met die expert een beetje is verwaterd.

In 6 weken ontdek je (weer) welke (intuïtieve) wijsheid je al in je hebt. En breng je jezelf met schrijfoefeningen én online support weer in contact met je eigen expert. 

Dat geeft (zelf)inzicht, helpt je andere keuzes te maken in het dagelijks (werk)leven én het brengt de helderheid die daarvoor nodig is.

De expert helpt je weer horen wat het is dat je ècht wilt. Wie wil dat nu niet?

Als ik schrijf, val ik op mijn plek

Ontdek & activeer de expert in jezelf:

Schrijf je mee?

Eénmalig tegen introductietarief van €60,- incl. btw

Start dinsdag 14 februari a.s.

© 2024 All Rights Reserved.