dichtbij-zichzelf

Ik volg ze en bewonder ze; die millenials die het ogenschijnlijk voor elkaar hadden en in een burn- out belandden. Juist die vervloekte burn- out maakt ze wijs, verrijkt en bewust. Die burn- out haalt ze onderuit en brengt ze thuis. Dichtbij zichzelf met alle schoonheid en schaduw die daar te vinden is.

Timemanagement

Die burn- out leert ze life skills waar je U tegen zegt. Dan kom je als vaardigheidstrainer niet meer weg met een training ‘Timemanagement’. Ze staan als geen ander in contact met hun eigen tempo, timing en ritme.

Verbindende communicatie

Je komt ook niet weg met een training ‘Geweldloze of Verbindende Communicatie’, want ze leven dusdanig in en vanuit contact met zichzelf, dat dat geweldloze aspect vanzelfsprekend is.

Assertiviteit

Ze staan zoveel meer in contact met hun gevoelens en emoties en de betekenis daarvan, dat ze makkelijker grenzen weten aan te geven. Je durven uitspreken lijkt een tweede natuur. Dus gooi die training ‘Assertiviteit’ ook maar overboord.

Self- care

Misschien is het onder invloed van alle fitgirls en fitboys op social media, maar self- care is prioriteit. Een ode aan persoonlijke ontwikkeling, want die maakt daar deel van uit.

Life skills

Het zijn deze bewuste geesten die laten zien dat het anders kan. Welke life skills had jij graag geleerd thuis, op school of tijdens de studie?

Auteur foto

Geschreven door Drisia d'Anjou van www.designed2Learn.nl; developing innovative soft skills en grondlegger van de future soft skill 'Natuurlijk Innoveren©'.