logo Designed2Learn

online coaching, training, persoonlijk advies

Doelen bereiken (door jezelf te zijn) online training

Bewust stappen zetten richting persoonlijk succes, vervulling en tevredenheid

Je hebt hard gewerkt aan je doelen én aan jezelf om te zijn waar je nu bent. En dat deed je tot nu toe helemaal zelf. De veranderingen die je hebt doorgemaakt, maken je tot wie je nu bent: Een (zelf)bewuste professional. Maar al dat harde werken aan het bereiken van je doelen vergt veel en de voldoening is vaak maar van korte duur. 

Maar het kan ook anders. Geen quick fixes, maar bewuste stappen op weg naar meer voldoening. Niet snel wat doelen behalen, maar de focus op jezelf voor duurzame resultaten. Tijdens deze training leer je op een ándere manier je doelen bereiken. Je gaat ontdekken dat ‘jezelf zijn’ het doel én tegelijkertijd de sleutel is tot het bereiken van jouw doelen, zowel intern als extern.

DOELEN BEREIKEN (DOOR JEZELF TE ZIJN)

Deze training heeft plaatsgevonden. Je kunt je hier aanmelden voor de wachtlijst. Startdatum nog onbekend.
"Ik voel me voor het eerst mezelf."
coachee
doel-bereikt

Hard aan het werk?

Je hebt soms persoonlijke doelen waar je hard voor werkt en toch niet bereikt. En doelen die je wél bereikt, maar die je alleen een vluchtig geluksgevoel opleveren. Misschien zijn er ook persoonlijke doelen die je liever zou loslaten. Als een ballon de lucht in. Om jezelf te bevrijden van alle inspanning. Heel begrijpelijk.

Maar je hebt waarschijnlijk al gemerkt; een doel bevat een dieper verlangen. Dat verlangen blijft net zo lang in de lucht hangen totdat het is vervuld. Je doel opgeven is daarom geen optie. Harder werken ook niet. Maar wat als er een manier is om veel van je doelen te bereiken zonder uitputtende inspanningen? Deze online training helpt je die manier te ontdekken. 

Op reis door je binnenwereld

Vaak geloven we dat we hard moet werken om doelen te bereiken. Als je hard werkt, ben je goed bezig. En alleen als je hard werkt, heb je succes verdiend. Hard werken geeft aanzien.

Lange tijd gaat dat goed. Je zet stappen. Doet de benodigde acties. Je vraagt het maximale van jezelf. Soms push je jezelf over je grens. Je werkt ook hard áán jezelf, want jij weet als geen ander hoe we ons eigen succes in de weg kunnen staan. Kortom: Je doet zó hard je best en dat put uit.

Jezelf forceren, kwijtraken, tekort doen en teveel inspannen om je doel te bereiken, is geen optie meer. Je richt je daarom op je binnenwereld, want je weet dat het anders moet. Je voelt dat het anders kan. Je gaat het nu écht anders doen. Maar hoe? Laten we daar eens samen naar kijken. 

doelen-bereiken-training

Doelen bereiken

Elk doel dat je nastreeft, vertelt je iets over een dieper verlangen. Ongeacht het doel dat je voor ogen hebt. Of dat persoonlijke doel nu is om het roer om te gooien, je maatschappelijke impact te vergroten, een werkrelatie te verbeteren, je grenzen aan te leren geven of jezelf meer op de eerste plek te zetten. Er is in ieder geval altijd een doel dat belangrijker is dan extern succes en dat ben jijzelf! Jij bent dan ook het belangrijkste doel om aan te werken, maar op een ándere manier dan je waarschijnlijk tot nu toe hebt gedaan. Het is de manier waarop we aan onszelf werken. Die houdt ons vaak van ons doel vandaan. Maar daar kun je vandaag nog verandering in brengen!

doelen-bereiken

Klant over Drisia

“Je bent lief, open, geeft ruimte, positief en ik voelde mij meteen op m’n gemak. 

Je enthousiaste reactie op mijn successen motiveerde mij.”

3.000+ deelnemers

Al meer dan 3.000 deelnemers gecoacht & getraind

20+ jaar ervaring

20 Jaar ervaring in coaching, skills training & educatieve programma's

Expertises

Zelfontwikkeling Bewustzijnsontwikkeling Nieuwe skills (Ervarings)deskundig

Succesaanpak

Holistisch coachen gebaseerd op Natuurlijk Innoveren©

Waarom deze training bijzonder is

De focus ligt op (nog meer) jezelf zijn. Want jij zelf hebt alles al in huis, waardoor je persoonlijke doelen kunnen worden bereikt. En waardoor ook duurzame persoonlijke successen ontstaan. Verwacht dan ook geen stappenplan, want die is er niet. Wat je wél kunt verwachten is een beproefde practice die je zélf eigen kunt maken. De tools helpen om jezelf op een dieper level te leren kennen. Zo ontdek je tools die voor jou goed werken en die je steeds weer kunt inzetten om je doel te bereiken.  

Voorbeelden doelen bereiken

Twee voorbeelden om je een idee te geven hoe we te werk gaan in de training.

1. Persoonlijk doel: Grenzen aangeven

Wat we niet gaan doen: Leren om assertief je grenzen aan te geven. 

 

Wat we wel gaan doen: Hoewel het aanleren van ‘assertief communiceren’ kan helpen, focussen we ons op de verandering in jezelf tot stand te laten komen, waardoor het probleem zich ook vaak vanzelf oplost. 

Of misschien ontdek je wel dat je helemaal geen probleem met grenzen aangeven had! Maar dat het op een ander vlak lag. 

 

2. Persoonlijk doel: Werkrelaties verbeteren

Wat we niet gaan doen: De werkrelatie vanuit ratio proberen te beïnvloeden door het geven van kritiek aan de ander of door andere technieken in te zetten.

Wat we wel gaan doen:  Je leert de nodige verandering in jezelf tot stand te brengen, waardoor de kans groot is dat de werkrelatie vanzelf mee verandert.

 

Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan gauw verder of meld je meteen aan.

Deze persoonlijke aanpak is echt voor jou als

Wat je krijgt met deze online training

Deze training biedt je een persoonlijke ervaring die zo intens is als jij het zélf wilt maken. Je werkt met één persoonlijk doel die we in de eerste sessie aanscherpen. 

De training bestaat uit meerdere live sessies (online) en praktische tools die een leven lang meegaan en die je op steeds diepere lagen (zelf)inzichten geven. 

Hoewel het tempo grotendeels de deelnemer volgt en niet andersom, rond je de training af binnen maximaal 16 weken. En waarschijnlijk eerder.

Doelen bereiken (door jezelf te zijn) - online training

3 x live trainingssessies van een uur
(op vrijdag 11.00-12.00 uur of opname)

1x persoonlijke sessie van 45 minuten (1:1)

praktische tools

Klanten over de resultaten

Ik heb al mijn doelen bereikt. Heb de juiste tools. En heb inderdaad gewerkt aan de relatie met mezelf. Daardoor valt zoveel meer op zijn plek.
coachee
Wat er veranderd is? Bewust zijn! Ik voel me voor het eerst mezelf. Authentiek. Heb meer energie. En voel me een ander mens.
coachee

“Uiteindelijk geloof ik dat het vooral je eigen wijsheid is die je wérkelijk vooruit helpt.”

Even voorstellen: Ik ben Drisia d’Anjou en ik houd mij al meer dan twintig jaar intensief bezig met bewustzijn en zelfontwikkeling. Persoonlijk als ervaringsdeskundige en professioneel als coach, trainer en educator. Ook geef ik persoonlijk advies.

In de loop der jaren is een geheel eigen visie en werkwijze ontstaan, namelijk Natuurlijk Innoveren©. Aangezien ik deze visie zelf leef, breng ik het vanzelfsprekend ook in als ik aan het werk ben. Eigenlijk leef ik een beetje in twee werelden.

Enerzijds werk ik in het hoger beroepsonderwijs en is veel van wat ik doe theoretisch onderbouwd, wetenschappelijk en ‘evidence based’. Ik werk samen met juristen, advocaten, docenten en uiteraard collega-trainers.

Anderzijds werk ik ook graag ‘experience based’, intuïtief en richt ik mij op bewustzijnsontwikkeling. En dat brengt al gauw een spirituele invalshoek met zich mee. Wie de diepte ingaat, tikt vanzelf op een gegeven moment ‘zingeving & spiritualiteit’ aan.

Vooral door steeds meer mezelf te zijn, breng ik steeds makkelijker die twee werelden samen. Wat natuurlijk ook helpt, is mijn interesse in neurowetenschappen, filosofie, psychologie, energiewerk,  kwantumfysica, onderzoek over het beïnvloeden van het  autonoom zenuwstelsel,  en ‘science of the heart’ zoals het HeartMath Institute betekenis eraan geeft.

Maar uiteindelijk geloof ik dat het vooral je eigen wijsheid is die je wérkelijk vooruit helpt. Ben je al een tijdje bewust met zelfontwikkeling bezig en toe aan een stap verder of heb je de gewenste resultaten nog niet bereikt? Ik help je graag op weg.

Drisia

KLAAR VOOR DEZE VERDIEPENDE PERSOONLIJKE ERVARING?

Meld je nu aan voor de wachtlijst

Designed2Learn 2022. All rights reserved