Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meer In Balans – Open online sessie maart

@ -

meer-in-balans

Grote kans dat als je dit leest, je met persoonlijke ontwikkeling bezig bent. Zie dit dan ook als een uitnodiging om met deze sessie mee te doen. Het thema deze keer is: MEER IN BALANS. Kunnen we dat van tijd tot tijd niet allemaal gebruiken? We staan tijdens de sessie stil bij jouw vraag(stuk). In deze open online sessie geef je jezelf de aandacht die je verdient!

ONLINE SAFE SPACE VOOR PERSOONLIJKE GROEI

We creëren samen een ‘safe space’ om ervaringen uit te wisselen en support of advies te geven en ontvangen. Kortom: een plek waar je voorál jezelf kunt zijn.

VOOR WIE?

Voor als je meer balans wilt ervaren. Bijvoorbeeld omdat je teveel moet pieken, op je tenen moet lopen, je niet op tijd kan opladen, jij je regelmatig (emotioneel) uitgeput of leeg voelt, je te weinig tijd hebt voor wat energie geeft of belangrijk voor je is óf als je al in balans bent en dit graag zo wilt houden etcetera.

KOSTELOOS DEELNEMEN

Deze open online sessie wordt je aangeboden door Designed2learn. Facilitator van de sessie is Drisia d’Anjou. Deelname is kosteloos.

DUUR

De sessie duurt 30 minuten in een kleine setting. Is de groep iets groter? Dan kan het uitlopen tot een uur. Je mag ook aansluiten als je zelf geen vraag(stuk) hebt, maar wel bewust stil wilt staan bij dit thema.

AANMELDEN

Meld je nu aan, dan ontvang je z.s.m. de link naar de online bijeenkomst. Aanmelden kan hier via het contactformulier.

Gegevens

Datum:
Tijd:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Online
Designed2Learn
Amsterdam, None (Outside United States) Nederland
Telefoon
0630133535
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Designed2Learn
E-mail
info@designed2learn.nl
Bekijk de site van Organisator