Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open online sessie juni

@ -

Gratis

Grote kans dat als je dit leest, je met persoonlijke ontwikkeling bezig bent. We hebben allemaal wel een thema dat aandacht vraagt of waarin je graag verandering zou zien. Zie dit dan ook als een uitnodiging om met deze sessie mee te doen. We staan tijdens de sessie stil bij jouw vraag(stuk). In deze open online sessie geef je jezelf de aandacht die je verdient!

ONLINE SAFE SPACE VOOR PERSOONLIJKE GROEI

We creëren samen een ‘safe space’ om ervaringen uit te wisselen en support of advies te geven en ontvangen. Kortom: een plek waar je voorál jezelf kunt zijn. Je mag delen, maar bent dat niet verplicht. De oefeningen kun je ook voor jezelf doen. Ik loods je door drie oefeningen heen die je na de sessie zelf kunt blijven toepassen om te zien wat dat teweeg brengt.

VOOR WIE?

Voor als je vraag(stukken) hebt, binnen het thema van deze sessie, waarop je misschien vastloopt en graag verandering, verbetering of vooruitgang in wilt zien.

KOSTELOOS DEELNEMEN

Deze open online sessie wordt je aangeboden door Designed2learn. Facilitator van de sessie is Drisia d’Anjou. Dit is de laatste sessie die kosteloos zal zijn.

DUUR

De sessie duurt een ruim een uur (60-75 minuten), afhankelijk van het aantal deelnemers. Je mag ook aansluiten als je zelf geen vraag(stuk) hebt, maar wel bewust stil wilt staan bij jouw thema.

AANMELDEN

Meld je nu aan, dan ontvang je uiterlijk de dag van te voren de link naar de online bijeenkomst. Aanmelden kan hier via het contactformulier.

Gegevens

Datum:
Tijd:
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Designed2Learn
Amsterdam, None (Outside United States) Nederland
Telefoon
0630133535
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Designed2Learn
E-mail
info@designed2learn.nl
Bekijk de site van Organisator