Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open online sessie mei

@ -

Grote kans dat als je dit leest, je met persoonlijke ontwikkeling bezig bent. We hebben allemaal wel een thema dat aandacht vraagt of waarin je graag verandering zou zien. Zie dit dan ook als een uitnodiging om met deze sessie mee te doen. We staan tijdens de sessie stil bij jouw vraag(stuk). In deze open online sessie geef je jezelf de aandacht die je verdient!

ONLINE SAFE SPACE VOOR PERSOONLIJKE GROEI

We creëren samen een ‘safe space’ om ervaringen uit te wisselen en support of advies te geven en ontvangen. Kortom: een plek waar je voorál jezelf kunt zijn.

VOOR WIE?

Voor als je vraag(stukken) hebt, binnen het thema van deze sessie, waarop je steeds vastloopt en graag vooruitgang in wilt zien. Het thema van de sessie is iedere maand anders en wordt nog bekend gemaakt.

KOSTELOOS DEELNEMEN

Deze open online sessie wordt je aangeboden door Designed2learn. Facilitator van de sessie is Drisia d’Anjou. Deelname is kosteloos.

DUUR

De sessie duurt een half uur tot een uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Je mag ook aansluiten als je zelf geen vraag(stuk) hebt, maar wel bewust stil wilt staan bij dit thema.

AANMELDEN

Meld je nu aan, dan ontvang je z.s.m. de link naar de online bijeenkomst. Aanmelden kan hier via het contactformulier.

Locatie

Online
Designed2Learn
Amsterdam, None (Outside United States) Nederland
Telefoon
0630133535
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Designed2Learn
E-mail
info@designed2learn.nl
Bekijk de site van Organisator