Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Persoonlijke groei interactieve sessie

@ -

Gratis
persoonlijke-groei-agenda

Sta je op het punt om werk te maken van je persoonlijke ontwikkeling? Bijvoorbeeld omdat je verandering wilt zien in je (werk)leven of misschien wel al een tijdje in een diep transformatieproces zit? Dan is deze interactieve online sessie voor jou!

Online safe space voor persoonlijke groei

Het afgelopen half jaar heb ik in mijn community gezien hoe waardevol het is als gelijkgestemden online bij elkaar komen. Ervaringen uitwisselen, elkaar support en advies geven en een ‘safe space’ met elkaar creĆ«ren waar je jezelf kunt zijn en bezig kunt zijn met je persoonlijke groei. Ik wil jou nu ook de gelegenheid geven om dit eens te ervaren.

Interactieve online sessie

Of je nu bezig bent met jezelf in beweging te brengen, te werken aan assertiviteit, je grenzen leren (her)kennen, anders communiceren, het verbeteren van de relatie met jezelf en nog veel en veel meer. In de sessie geef je jezelf de aandacht die je verdient.

Spreekt dit je aan? Kom dan naar de online sessie om met je eigen vraagstuk op persoonlijk vlak bezig te zijn. Of je nu je ervaring komt delen, of liever alleen luistert en anderen support; je bent welkom.

Voor wie?

Deze interactieve sessie is voor de bewuste professional die, letterlijk of figuurlijk, werk maakt van persoonlijke ontwikkeling. Dus ook als je zelf coach bent, en je jezelf tijd voor eigen persoonlijke groei gunt, ben je welkom.

Kosteloos deelnemen

Deze open online sessie wordt je aangeboden door Designed2learn. Facilitator van de sessie is Drisia d’Anjou. Deelname is kosteloos. Met deze sessie wordt gekeken of er een wens is om in deze ‘community’ setting met persoonlijke groei bezig te zijn. Zo ja, dan wordt gekeken in welke vorm het wordt voortgezet.

Aanmelden

Stuur een mail om je aan te melden. Dan ontvang je dezelfde dag nog de link voor de online bijeenkomst. Aanmelden kan hier via het contactformulier op de site.

Gegevens

Datum:
Tijd:
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.designed2learn.nl/

Locatie

Online
Designed2Learn
Amsterdam, None (Outside United States) Nederland
Telefoon
0630133535
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Designed2Learn
E-mail
info@designed2learn.nl
Bekijk de site van Organisator