Elke 3de vrijdag van de maand
Online 09.00 a.m. Free

Wat is Felt Sense Meditatie?

In de waan van de dag, brengen we veel tijd door in gedachte. Terwijl we nog zoveel meer kennis tot onze beschikking hebben.

Wist je dat als je je aandacht naar binnen richt, inzichten, antwoorden en andere informatie binnen handbereik zijn?

Hoe? Door je felt sense te leren (her)kennen en verstaan. Je kunt jezelf daarin trainen. De felt sense is een gevoel in je lichaam dat vaak subtiele signalen geeft én waardevolle informatie voor jou bevat.

 

invloed-meditatie
felt-sense-meditatie-focus

Voordelen Felt Sense

De Felt Sense Meditatie is een moment van focussen. Juist het focussen, helpt je ontspannen. Zo ga je zen je weekend in!

Je verhoogt je bewustzijn. En je leert de subtiele taal van de felt sense kennen. Hierdoor leer je niet alleen beter je lichaam te begrijpen. De felt sense geeft je namelijk continue waardevolle informatie.

Bijvoorbeeld over wat je voelt bij een situatie. Of welke keuze je écht diep van binnen wilt maken. Waardevol, toch? Met training leer je de felt sense steeds beter kennen en begrijpen. 

unstuck-via-zoom

We zijn soms zo ons best aan het doen om te voldoen aan de wensen van anderen, de maatstaven van de maatschappij en de eisen van de arbeidsmarkt, dat de wijsheid in onszelf raakt ondergesneeuwd.

Met de Online Felt Sense Sessies, hoop ik daar, samen met jou, verandering in aan te brengen. Zodat we weer toegang krijgen tot de informatie die we van nature al in ons hebben.

Als je meer wilt weten over mijn visie of over mijn ervaring en professionele achtergrond, kijk dan hier. Of kom gezellig een keer meedoen met de online sessies.

Drisia d'Anjou

Online skills trainer

Zen je weekend in

Je kunt tijdens de herfst- en wintermaanden elke 3de vrijdag van de maand vrij deelnemen aan de Felt Sense Meditatie. Na aanmelding, ontvang je de link naar de online meditatieruimte. 

Duur online sessie: 60 minuten. Deelnemen is kosteloos.

agenda-meditatie

Mediteren is ervaren!