in-tune

Als jij in tune bent

Hoe zou het zijn als je veel vaker vanuit ontspanning, rust, vertrouwen, helderheid en plezier zou leven en werken? Een plek waar vanuit je je goed voelt, ongeacht de (werk)omstandigheden op dat moment. Hoe meer je vanuit die plek creëert en leeft, hoe meer moeiteloosheid je beleeft. En wat zo bijzonder is, is dat de buitenwereld steeds meer op dat gevoel aansluit. Dat gaat vanzelf. Het is de plek van waaruit je ziet dat er zoveel (meer) mogelijk is.

Bewust zijn trainen

Die plek bevindt zich al in jou. Je bewustzijn helpt je er keer op keer naar terug te keren. En dat is een skill. Je kunt het dus zelf trainen! Zo ervaar je meer regie en kun je stap voor stap de kwaliteit van je (professioneel) leven een boost geven. 

Duurzaam

Verwacht geen quick fix. Het brein kan een tikkeltje hardleers zijn. Je kunt jezelf erin trainen, maar het vraagt wel om tijd, energie en commitment. Wat vaak zo is, als iets duurzaam en de moeite waard is. 

Heb je eenmaal die plek, die anders aanvoelende modus, ontdekt? Dan wil je niet anders meer. En als je motivatie stijgt, is dagelijkse inzet geen obstakel meer.

5-daagse

Wil je dit ook ervaren? Of herken je het gevoel, maar weet je niet hoe je jezelf bij dat gevoel terug kunt brengen? Ik help je graag op weg tijdens deze IN TUNE 5- daagse. Zodat je zelf deze skill verder kunt trainen. Tijdens dit online event zet je de eerste stap.

good-vibes-only

Wat ga je doen

Dit is een individueel programma. Gedurende 5 dagen (woensdag 30 juni t/m zondag 4 juli a.s.) ontvang je in de avond een mail met het programma voor de volgende dag. 

Je hoeft je agenda niet om te gooien. Wel is het aan te raden om rekening te houden dat de ochtend het belangrijkste moment van de dag is. Dit is de start van de dag. Als die goed is, heb je daar de rest van de dag plezier van. 

Het programma bestaat uit oefeningen in het kader van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling zoals: schrijfopdrachten, reflectie, begeleide visualisaties en oefeningen gericht op het gevoel. Je bepaalt zelf wanneer je daarvoor tijd maakt. Soms is er een live moment. Kun je daar niet bij zijn? Dan ontvang je de opname. 

Resultaat 5-daagse

Begeleid, coach of train je ook anderen? Na deze 5- daagse beschik je over een compacte toolbox en waardevolle persoonlijke inzichten om jezelf én je klanten te ondersteunen in dit proces. Het is dus niet alleen voor jou persoonlijk en voor jou als professional, maar ook voor je klanten, een waardevolle aanvulling.

Met de tools in handen, kun je jezelf steeds sneller, makkelijker en vaker weer in de juiste modus terugbrengen. Bewustzijnsontwikkeling zorgt hier voor je persoonlijke groei.

De 5-daagse is vooral leuk, licht en luchtig. Dat geldt ook voor de prijs. Doe je mee?

Tune In en doe mee!

Meedoen met deze 5-daagse (online) vraagt dagelijks om focus. Eigenlijk geef je jezelf en hoe je je voelt daarmee prioriteit.

Zodra je ervaart vanuit welk wezenlijk anders aanvoelende plek je je (werk)leven kunt creëren en (be)leven, dan is dagelijkse commitment geen enkel probleem. Doe je mee? Deelnemen doe je via de oranje knop hiernaast.

Foto van Over Drisia

Over Drisia

Tijdens dit online event, kun je rekenen op de support van Drisia d'Anjou, eigenaar van Designed2Learn. Drisia traint, coacht, schrijft en ontwerpt educatieve concepten. Zij heeft jarenlang ervaring op het gebied van persoonlijke, professionele en bewustzijnsontwikkeling. Als professional, train-the-trainer én ervaringsdeskundige. Klik op de foto voor meer achtergrondinformatie.