logo Designed2Learn

OP WEG NAAR EEN LEVEN VOOR JEZELF

Transformerend online programma met beproefde succesaanpak om bewust te kiezen voor jezelf, zodat je het leven leidt dat écht van jou is. Start 1 augustus 2022!

Transformerend online programma met beproefde succesaanpak om bewust te kiezen voor jezelf, zodat je het leven leidt dat écht van jou is. Start 1 augustus 2022!

Schrijf je in en ontvang een uitnodiging voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek

2500+ deelnemers

Al meer dan 2500 deelnemers gecoacht & getraind

20 jaar ervaring

20 Jaar ervaring in coaching, skills training & educatieve programma's

Expertises

Zelfontwikkeling Bewustzijnsontwikkeling Emotionele intelligentie & Nieuwe skills (Ervarings)deskundig

Succesaanpak

Holistisch coachen in combinatie met self-empowerende (privé)lessen Duurzame praktische tools & Bewustzijnstraining

Dat meer mogelijk voor je is, dát is zeker

Ergens diep van binnen wéét je gewoon dat er meer in zit. Dat er meer uit te halen valt. Dat er meer uit jóu te halen valt. Dat je nog veel meer voor jezelf mag kiezen. Je weet zeker dat er meer mogelijk voor je is. En dat het nu tijd is die mogelijkheden te ontdekken.

Hoe? Door je binnenwereld in te keren en de relatie met jezelf te verbeteren. Door te leren voor jezelf te kiezen. Zonder jezelf te forceren.

Kiezen voor jezelf lukt alleen als je ontdekt wat je werkelijke wensen zijn. Wat ertoe doet. Wat waardevol voor je is. Waar je voor staat. Wat écht bij je past. Zodat het leven dat meer bij je past, en dus écht van jou is, zich vanzelf ontvouwt.

Is dit herkenbaar voor je? Lees dan gauw verder!

"Het klinkt misschien filosofisch, maar ik kijk nu anders tegen het leven aan. Ik zie het mooie van het leven in."
coachee

Het is tijd om voor jezelf te kiezen als...

 • je je afvraagt of je het leven leidt dat bij je past of dat je vooral een leven leidt dat van je wordt verwacht.
 • je de wensen van anderen vaak voorrang geeft
 • je schuldgevoel voelt als je wel een keer voor jezelf kiest
 • je het gevoel hebt vast te zitten
 • je je identiteit wilt versterken om keuzes te kunnen maken die daarmee in lijn liggen
 • je soms het gevoel hebt in de wachtstand te staan
 • je veel in je hoofd zit en het contact met je gevoel en intuïtie een beetje bent kwijtgeraakt
 • je probeert te voldoen aan verwachtingen van jezelf of van je omgeving, maar het je diep van binnen niet blij maakt
 • je andere resultaten wilt en hard ervoor werken, nog niet de resultaten heeft opgeleverd die je graag wilt
 • je meer vanuit (zelf)vertrouwen, ontspanning en plezier door het leven wilt gaan
 • je verlangt om meer te kiezen vanuit je hart 
 • je vaak emotionele disbalans ervaart
 • je je afvraagt wat succes eigenlijk is voor jou, zonder dat af te meten aan anderen
 • je veel in je hoofd zit en stress en angst ervaart 

Ergens onderweg ben je meer vanuit je hoofd gaan leven. Uit contact met jezelf en alle gevoelens en emoties die binnenin je leven. Terwijl dat de plek is waar je toegang hebt tot al die antwoorden die je voor jezelf laten kiezen. Antwoorden die ratio of anderen je niet kunnen geven.

WAT IK GRAAG EERDER HAD GEWETEN

EN WAAR HET PROGRAMMA 'KIEZEN VOOR JEZELF' JOU IN MEENEEMT

Over de relatie met jezelf

Persoonlijk had ik graag eerder geweten dat je zoveel meer invloed hebt in het leven dan je vaak denkt. En dat die invloed begint door je vooral te richten op de relatie die je met jezelf hebt. Hoe beter de relatie tussen jou en jou, hoe beter je aanvoelt wat je wenst en nodig hebt, hoe beter je daar zélf aan kunt voldoen. Dat geeft een goed gevoel. En wie zich goed voelt, beweegt makkelijker door het leven en komt ook makkelijker vooruit. 

Over vanuit ontspanning leven

Wat had ik ook graag eerder ervaren dat hard werken aan jezelf of jezelf forceren, niet nodig is. Dat je juist vanuit ontspanning zoveel meer bereikt. Dat je het niet hoeft te accepteren om vol angst, stress en disconnected van je gevoel en emoties door het leven te gaan. Wat had ik graag eerder geleerd hoe je jezelf met simpele tools uit standje ‘mentaal overleven’ haalt.

Over de self- empowerer in jezelf vinden

Wat had ik graag eerder ervaren hoe je je eigen support kunt zijn. Als je gewoon wéét dat je er elke dag voor jezelf bent, dat je voor jezelf durft te kiezen en je daardoor steeds meer op jezelf durft te bouwen en te vertrouwen, dan ben je je eigen coach. Het is de hoogste tijd dat de self- empowerer in jou tevoorschijn komt! 

Over in balans zijn en energie hebben

Wat had ik graag eerder geweten dat, voorzien van de juiste skills, tools en zelfinzichten, het  leven en de verwachtingen van jezelf of je sociale omgeving, je niet meer zo makkelijk overwhelmen of uit balans brengen. De energie die dát oplevert, kun je inzetten voor het creëren van een nog leuker leven. 

Over waar jij in 6 maanden al kan staan 

Inmiddels weet ik uit ervaring met klanten die je zijn voorgegaan, dat ik je in 6 maanden mee kan nemen in het proces waarover ik zelf jaren heb gedaan. Zonder dat dat onnodig zwaar hoeft te zijn. Dus als je nu denkt: “Yes! Herkenbaar. Vanaf nu kies ik voor mezelf.” Weet dan dat dit transformerend online programma voor jou is. Je kunt je vandaag nog aanmelden.


coach Drisia d'Anjou

Klant over Drisia

“Je bent lief, open, geeft ruimte, positief en ik voelde mij meteen op m’n gemak. 

Je enthousiaste reactie op mijn successen motiveerde mij. Ik ervaarde ze daardoor zelf ook.”

Quotes klanten

zelfkennis

'Als je bewust kiest voor jezelf, volgt de rest vanzelf'

Wat kiezen voor jezelf oplevert

Voor jezelf durven gaan, is eigenlijk onzelfzuchtig, wist je dat? 

Door te kiezen voor jezelf, werk je aan het verbeteren van de relatie tussen jou en jou.

Hoe beter de relatie met jezelf, hoe beter jij je voelt en hoe beter jij je voelt, hoe meer plezier je daarmee je omgeving doet. 

Een goede relatie met jezelf, doet goed. Al gauw ervaar je verbetering en vooruitgang op zoveel vlakken, zoals je kunt lezen hieronder.

WIL JIJ...

Is je antwoord JA? Dan is dit programma voor jou

Wat klanten zeggen over de coachingsessies

Ook als je geen ervaringsdeskundige zou zijn, had ik je nog steeds een goede coach gevonden.
coachee
Ik heb je ervaren als relaxed, easy going, flexibel en toegankelijk. Ik heb niets aan te merken dat beter kan. Je bent doortastend. En je hebt een scherp randje. Dat is best spannend soms. Maar het was altijd de vinger op de zere plek.
coachee
Ik heb de coachingssessies als licht en luchtig ervaren. Ik lag er na de sessies niet helemaal vanaf.
coachee
Drisia is een warme persoonlijkheid, en zorgt op haar authentieke wijze er voor dat je je volledig vertrouwt voelt, het weinig tot geen energie kost om over dingen te praten én zelfs zin hebt om haar weer te zien of spreken. Enorme positieve energie. Zelfs na emotioneel zwaardere gesprekken en thema's blijft deze positieve energie als een dijk boven water staan.
coachee
Het lukte je erg snel om een echte vertrouwensband op te bouwen, waar ik van te voren van had gezegd dat dat niet mogelijk zou zijn via enkel videobellen.
coachee
Drisia helpt je niet voor de korte termijn, maar leert je handvatten/ tools om ook na het coachingstraject nog veel houvast en profijt van te hebben.
coachee

Kies jij jou?

Dit transformerend online programma is voor jou als je denkt dat er meer uit jezelf en je leven te halen valt.

Als je denkt, en misschien zelfs intuïtief weet, dat er meer mogelijk voor je is.

Als je, los van alle verwachtingen, wel eens wilt ontdekken wat kiezen voor jezelf oplevert. 

Als je benieuwd bent hoe het is als je jezelf eens op nummer één zet…

In dit unieke transformatieprogramma komen coaching, skills training en (privé)educatie online samen.

Zo kun jij met succes, vanuit een beproefd programma, 6 maanden lang werken aan een nóg betere relatie met jezelf.

Kies jij voor jou en daarmee voor je eigen regie die vanaf nu alles in beweging zet? Dan biedt dit programma de support waar je recht op hebt!

Opbouw online programma 6 maanden

14x Holistische coachingssessies incl. (privé)les

De coachingsessies zijn een mix van traditionele coachingstechnieken, lichaamsgerichte oefeningen waar nodig én bevatten educatieve elementen volledig op jou afgestemd. Zie het als een mix van coaching en een beetje privéles. Zelfontwikkeling en bewustzijn gaan tijdens de coachingsessies hand in hand.

6 x Maandthema's met wekelijkse experiences

Een parallel lopend online trainingsprogramma, bestaande uit 6 mooie maandthema's met wekelijks een nieuwe experience binnen dat thema. De oefeningen en opdrachten sluiten aan bij de coachingsessies.

Maandelijkse follow-up sessie

Maak dagelijks werk van je persoonlijke groei met de weekopdrachten rond het thema van de maand. En deel je ervaringen, uitdagingen, successen en vragen tijdens de maandelijkse online follow-up sessie. Speciaal om de thema's in je dagelijks leven nog meer te integreren! Vrije inloop online en soms in gezelschap van gelijkgestemden.

MODULES & FOLLOW-UP

Elke maand staat in het teken van een thema. Dat betekent dat je week-experiences krijgt die je meteen in het dagelijks leven kunt toepassen. De opdrachten, oefeningen en tools zijn soms uitdagend en tegelijkertijd ook uplifting! Het programma ondersteunt de coachingsessies. Zodat we tijdens de individuele coachingssessies de diepte in kunnen. Iedere maand kun je vragen stellen en je ervaringen delen om nog beter de thema’s in je dagelijks leven te leren integreren. Zo boek je in no time dubbele vooruitgang! Kijk hieronder om te zien welke thema’s aan bod komen.

EXTRA! workshops + begeleide visualisaties

Bovenop de 14 coachingssessies, de 6 modules met wekelijks een experience én de 6 maandelijkse follow-up sessies (duur maximaal 2 uur per maand), krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan een 1:1 sessie, workshop of masterclass met een externe expert. Het onderwerp van de externe expertise bepalen we samen gedurende jouw traject, zodat het volledig aansluit op wat jij wilt, leuk vindt en nodig hebt. 

En als 2de extra ontvang je ook nog eens elke maand een begeleide meditatie/ visualisatie, aansluitend op de module van die maand en door mij zelf ingesproken.

1. RECONNECT

Creëer helderheid rond je wensen. Wat is voor jou belangrijk en welke keuzes horen daarbij? Zodat kiezen voor jezelf een stuk makkelijker wordt

2. IN BALANS

Anders leren omgaan met emoties, emotioneel beschikbaar zijn voor jezelf en inzicht in je emotionele blokkades

3. ONTSPANNEN

Jezelf meer leren ontspannen op mentaal, emotioneel, fysiek vlak en niet persé afhankelijk van de juiste omstandigheden

4. (ZELF)ACCEPTATIE

Leren accepteren van jezelf, je emoties en de situatie of omstandigheden precies zoals ze nu zijn

5. SELF-CARE

Ontdekken wat je écht wil, nodig hebt of goed doet mentaal, emotioneel, fysiek, en wie weet ook spiritueel

6. KIEZEN VOOR JEZELF

Integratie van alle (zelf)kennis, inzichten, oefeningen en tools uit dit programma + de coachingsessies. In deze fase kies je steeds meer vanuit (zelf)waardering en dat is kiezen voor jezelf!

´Vanuit ontspanning bereik je zoveel meer´

Drisia-holistisch-coach

Voor zover ik mij kan herinneren, heb ik vrijwel mijn hele leven op standje ‘mentaal overleven’ gestaan. Dit begon al vrij jong. Je zou dus kunnen zeggen dat, voordat ´t leven goed van start kon gaan, ik het contact met mezelf al kwijt was.

Het bleek een onmogelijke opgave om vanuit disconnectie met mijzelf een leven te creëren dat mij past. Logisch, want je leeft je leven niet echt als je op ‘overleven’ staat. Je verkeert dan in stress en angst.

Die mentale overleefstand is geen modus waarin je emoties verwerkt, ontspant, situaties goed kan inschatten, de juiste keuzes kan maken, je veilig en ontspannen voelt, je bewust bent van wat je nodig hebt en wat er in je omgaat. En ook wordt het lastig om plezier te ervaren.  

Leven in en vanuit angst is ook de reden geweest om jaren lang intensief aan zelfontwikkeling te doen. Ik maakte er ook mijn werk van. Naast dat het bloed, zweet en tranen kostte, kostte het ook tijd, geld en bergen energie.

Nu, vele jaren later, weet ik gelukkig wat werkt. Hoe je een goede relatie met jezelf krijgt. Eentje waarbij je jezelf waardeert, je jezelf kunt vertrouwen en je voor jezelf kiest. Elke dag weer en steeds een beetje meer. Ook weet ik nu welke tools tot duurzame resultaten leiden. Mijn groei, bewustzijnsontwikkeling en innerlijke transformatie zijn best groot geweest.

Vandaag de dag ga ik met meer ontspanning, innerlijke rust, positiever en met veel meer plezier door het leven. Het vertrouwen in mezelf en ook in het leven zijn enorm toegenomen. Ik heb er een ‘way of life’ en levensvisie op nagehouden die anderen nog wel eens inspireren dezelfde richting op te bewegen. Ik help je graag weer te (leren) connecten met jezelf, zodat je het leven kunt ervaren zoals dat voor je is bedoeld.

Drisia d’Anjou, eigenaresse Designed2Learn, schrijfster, holistisch coach, nieuwe skills trainer/ educator, ontwikkelaar educatieve programma’s & Natuurlijk Innoveren©, ervaringsdeskundige en oprichtster You-Choose-You-Community

Klanten over de resultaten

In 5 maanden tijd voelt alles anders. Er is zóveel veranderd! Verbeterde relaties. Meer ontspannen. Minder onzeker. Minder piekeren. Meer kiezen voor mezelf. Beter in mijn vel. Meer balans. Meer plezier. Ik zet meer mezelf op nummer één.
coachee
Ik heb al mijn doelen bereikt. Heb de juiste tools. En heb inderdaad gewerkt aan de relatie met mezelf. Daardoor valt zoveel meer op zijn plek.
coachee
Wat er veranderd is? Bewust zijn! Ik voel me voor het eerst mezelf. Authentiek. Heb meer energie. En voel me een ander mens.
coachee

NOG EVEN ALLES OP EEN RIJ

Wat je kunt verwachten, is heel veel persoonlijke aandacht. Alle focus op jouw groei!


Interesse? Het is belangrijk dat je een volle JA voelt bij dit nieuwe programma KIEZEN VOOR JEZELF.

Schrijf je daarom nu in. Blijf op de hoogte. En ontvang een vrijblijvende uitnodiging voor een online oriëntatiegesprek, zodat je zéker weet dat dit programma voor jou is.

'Het is tijd van jezelf prioriteit te maken!'

FAQ

Most frequent questions and answers

Oriënterend videogesprek

Nadat je je hebt aangemeld, maken we een afspraak voor een eerste videogesprek, zodat we alvast kennis kunnen maken en je je vragen kunt stellen.

Dit is een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Reken op oprecht advies. Zo weet je zeker dat dit het programma is waar jij mee wilt starten!

Na dit gesprek beslis je of je gaat starten. Hiervoor neem je de tijd die je daarvoor nodig hebt.

Start programma

De startdatum van KIEZEN VOOR JEZELF is vanaf maandag  1 augustus 2022!

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een mail met je inloggegevens voor de app. Deze download je gratis. Alle informatie hiervoor vind je in de mail.

Coachingsessies

Je plant je eerste coachingsessie in. Daarvan krijg je er 14 in totaal.  

Waarom 14 individuele coachingsgesprekken/ (privé)les?

Omdat dit net iets meer gesprekken zijn dan in praktijk nodig blijkt te zijn. Dit geldt voor iedere deelnemer die het programma met succes tot nu toe heeft afgerond. 

Nieuwe week-experience

Elke week krijg je een nieuwe experience in de app. Dat kan een video zijn, een stukje om te lezen, een schrijfopdracht of een oefening om meteen in praktijk te brengen. Je hebt hiervoor niets anders nodig dan de app en pen en papier.

Je eerste weekopdracht staat in je eerste week voor je klaar in de app.

Maandelijkse follow-up sessie

Wil je ervaringen uitwisselen of extra advies rond de experiences van het maandthema? Dan kun je deelnemen aan de maandelijkse follow-up sessie op de laatste woensdagavond van de maand om 19.00- 21.00 uur uiterlijk online.

Je kunt het zo intensief maken als je wilt. Wel zal je merken dat er veel loskomt. En dat vraagt om in je agenda meer ruimte te creëren voor jezelf. Vanaf dag 1 wordt je aangemoedigd, jezelf op de eerste plek te zetten. Zodat je alle kennis, inzichten en emoties kunt verwerken en integreren. 

Hoe meer tijd en ruimte je voor jezelf creëert, hoe meer je uit het programma haalt en hoe meer je in jezelf investeert. 

Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan ben je ongemerkt elke dag bezig met zelfontwikkeling. Je zal zien, dat gaat helemaal vanzelf!

Dat is ook de kracht van het programma. De verdiepende coachingssessies wakkeren van alles aan. De weekopdrachten geven ondersteuning. En het natuurlijk (bewustwordings)proces gaat met jou als het ware aan de slag. Dat is zo waardevol!

Op dit moment is die mogelijkheid er niet.

Het 6-maanden programma bestaat uit 14 coachingsessies en een ondersteunend maandprogramma met elke week een nieuwe opdracht rond het thema van die maand. En een maandelijkse follow-up sessie waar je vrijblijvend gebruik van kunt maken om ervaringen uit te wisselen of om extra advies te vragen.

Heb je interesse in alleen het maandprogramma met de weekopdrachten rond een thema? Laat dat vooral even weten! Bij voldoende interesse, kunnen we in de toekomst daarop inspelen.

Je kunt je wensen doorgeven via info@designed2learn.nl

Jazeker! Alle onderdelen van het programma vinden online plaats. Je kunt coachingsessies flexibel inplannen. En ook het maandprogramma met wekelijkse experiences online vinden. Ook eventuele live events worden opgenomen zodat je het kunt terugkijken. 

Maar het programma is naast uitdagend, vooral ook uplifting, dus wie weet dat je zin hebt om tijdens je vakantie hiermee door te gaan. Want je persoonlijke groei zal ook op reis gewoon vanzelf doorgaan :-). 

Ja, dat kan. Dit programma is een investering in jezelf die ook nog eens een leven lang meegaat. 

Om dit programma zo toegankelijk mogelijk te maken, geldt dat je in termijnen kunt betalen. Ook zijn er twee tarieven. 

Houd er wel rekening mee dat in één keer betalen het meest voordelig is. Dit heeft te maken met de extra administratieve kosten en het extra risico voor Designed2Learn. 

Neem voor de mogelijkheden om in termijnen te betalen contact op via info@designed2learn.nl of bespreek het tijdens het vrijblijvend oriënterend videogesprek.

Is het programma ‘KIEZEN VOOR JEZELF’ niet wat je ervan had verwacht? Dan kun je binnen 14 dagen nadat je bent gestart, je geld terugkrijgen. Houd er wel rekening mee dat administratiekosten wel in rekening worden gebracht. Je kan starten vanaf 1 augustus 2022 of welk willekeurig moment dan ook. Als je besluit te stoppen, en je startte bijvoorbeeld op 1 augustus, dan laat je vóór 14 augustus 2022 per mail weten dat je stopt. Mailen kan via info@designed2learn.nl.

Download voor overige vragen over voorwaarden, de Algemene voorwaarden op de site.

Het kan natuurlijk dat je vraag er niet tussen staat. Neem dan hier contact op.

WIL JE JE INSCHRIJVEN EN OP DE HOOGTE BLIJVEN?

© 2010-2022 Designed2Learn All Rights Reserved.