In 12 weken Natuurlijk Innoveren©. 

De future soft skill die een leven lang meegaat! 

Je wil vooruit. Richting de toekomst. De plek waar je doel zich ogenschijnlijk bevindt. Je werkt er hard voor. Dat hoort zo. Van A naar B met logische stappen, een deadline, een projectmatige aanpak en veel inzet. Je ontdekt dat hard werken om je doel te realiseren, geen garantie is voor succes. Maar wat als er een natuurlijk realisatieproces is dat wél moeiteloos gaat en van jou om een andere inspanning vraagt? En óók nog eens met een duurzaam resultaat? Het kan echt; je doel op natuurlijke wijze tot stand zien komen. Dat kun jij ook met de future soft skill ‘Natuurlijk Innoveren©’. 

Ontwikkel je natuurlijk innovatief vermogen in 3 fases

1. NATUURLIJK DOEL

2. NATUURLIJK PROCES

3. NATUURLIJK RESULTAAT

Ze heeft een kroontje, deze koningin van de soft skills.

Maak kennis met ‘Natuurlijk Innoveren©’. 

De soft skill waardoor je bewust wordt van de (toekomst)-mogelijkheden die je al (in je) hebt. 

Als het maar niet lukt

Kwaliteit die je verwachtingen overtreft

Hoe vaardiger je wordt in Natuurlijk Innoveren©, hoe makkelijker je met het natuurlijk realisatieproces leert samenwerken. Hoe meer je de invloed van bewustwording ontdekt, hoe meer (toekomst)-mogelijkheden je waarneemt. Hoe meer je leert vertrouwen op het natuurlijk proces, hoe meer je kunt ontspannen en genieten van de energie en kwaliteit die het natuurlijk realisatieproces je brengt.  Een kwaliteit die zeker je verwachtingen overtreft. 

Oog voor het natuurlijk proces

"Je leert samenwerken met de (eigen) natuur. "

Als Natural Innovator ...

Online training 'Natuurlijk Innoveren'

De training is volledig online. Dat geldt ook voor de individuele begeleiding van de trainer. De oefeningen zijn eenvoudig en breng je meteen in praktijk. Thuis, op het werk of waar dan ook. Voor het leren van deze soft skill, is de wereld om je heen het klaslokaal. 

De online training duurt 12 weken. Het natuurlijk realisatieproces gaat moeiteloos, maar niet inspanningsloos! Het vergt dagelijks inspanning van jou. Maar een andere inspanning dan je misschien gewend bent. De focus ligt op bewust zijn. Dát is je dagelijkse inspanning. De ene dag iets meer dan de andere dag. Dat bepaal je zelf. Zodra je de voordelen ervaart, gaat het al gauw vanzelf. 

Na de eerste 12 weken beschik je over je een palet aan oefeningen, je toolbox, waar je mee leert werken. Al naar gelang je behoefte op dat moment. De online training bestaat uit 3 fases. Klik hieronder op de fases.

Fase I is het deel van de online training waarin je gaat inzoomen op jezelf. Je leert anders waarnemen. Je neemt je doel onder de loep en maakt het je uitgangspunt. De focus in fase I ligt op bewust zijn, (weer) voelen en (weer) contact te maken met je innerlijk perspectief.

De focus in fase II ligt op het leren observeren van je (gedachte)patronen. Je zoomt uit op jezelf waardoor je loskomt uit identificatie met je gedachtes. Specifiek gericht op gedachte(patronen) die tegenstrijdig zijn met het natuurlijk realisatieproces.

De focus in fase III ligt op leren denken en waarnemen vanuit bewustzijn. Je raakt bekend met 12 bewustwordingsprincipes die je ondersteunen om te werken met en vanuit het natuurlijk realisatieproces.

Extra 12 weken follow-up care

Na de 12- weekse online training, kun je rekenen op 12 weken extra individuele online begeleiding. De eerste 12 weken volg je een vast programma. De oefeningen breng je direct in praktijk. Natuurlijk Innoveren© is geen quick fix en heeft tijd nodig om er vaardig in te worden.

Ook het natuurlijk proces kun je niet afdwingen. Daarom ga je, mét je toolbox op zak,  vaardiger worden elke dag. Ondanks de eenvoud van de tools, is het proces soms best intensief. Natuurlijk Innoveren© verandert je perspectief, verhoogt het bewustzijn, is transformerend; een echte (work)life changing skill. Maar je staat er niet alleen voor. 

De follow-up care duurt nog eens 12 weken. Je ontvangt dus bijna 6 maanden lang, wekelijks individuele online begeleiding! Zodat je alle tijd en support hebt om een Natural Innovator te worden.   

"De wereld om je heen is je klaslokaal."

OVER DE (ONLINE) TRAINER
OVER DE (ONLINE) TRAINER

In 2010 richtte Drisia d'Anjou 'Designed2Learn' op. Onder dit label ontwikkelt zij innovatieve soft skills voor (zelfstandig) trainers, coaches en innovators. Skills die nèt even anders zijn; je kennis laten maken met vernieuwende perspectieven, je bewuster maken, die bijdragen aan zelfrealisatie en je (professioneel) leven een waardevolle impuls geven.

Drisia is grondlegger van de skill 'Natuurlijk Innoveren©', trainer soft skills, ontwikkelt train-the-trainer programma's en werkte freelance als projectcoördinator onderwijsinnovatie voor het hoger beroepsonderwijs. Ze schrijft graag speelse teksten met een educatief tintje; het liefst over persoonlijke ontwikkeling.

De skills en ervaringen die zij de afgelopen 15 jaar met meer dan 2000 trainees opdeed, hebben geresulteerd in het ontwikkelen van de nieuwe future soft skill ‘Natuurlijk Innoveren©’.

Word één van de eerste Natural Innovators ter wereld

Doe mee met deze 12- weekse online training met individuele begeleiding, plus 12 weken individuele follow-up care. Tot het eind van het jaar kun je starten wanneer je wilt. Vanaf 2020 wordt de training op vaste data gestart. 

De lancering van de training wordt uiteraard gevierd met een speciaal lanceringstarief. 

Vanaf dinsdag 12 november 2019 kun je starten met de training. 

 

FAQ's

Deze online training is voor de professional (zelfstandig of in loondienst) die:

  • met de (eigen) natuur wil leren samenwerken.
  • een natuurlijke aanpak wil leren om doelen te realiseren.
  • toe is aan een nieuwe benadering van innoveren. 
  • worstelt met realiseren van doelen.
  • vanuit een bewuster perspectief wil leren waarnemen.
  • bereid is om de weg ‘naar buiten’ en ook de weg ‘naar binnen’ af te leggen.
  • openstaat voor onderwerpen als bewustzijn, bewustwording, business spiritualiteit.
  • geïnteresseerd is in een future soft skill die zowel professioneel als persoonlijk werkt.
  • die bereid is het werken vanuit controle, vanuit het ratio, vanuit (geforceerde) actie en vanuit een opgejaagd gevoel in te ruilen voor meer werken vanuit gevoel, vertrouwen, ruimte, waardering en ontspanning.
Dit kunnen de professionals zijn die zich richten op verandering/ transformatie van mens of organisatie. Denk aan rollen zoals: trainers, coaches, changemakers, innovators of ieder ander professional die het zichzelf gunt om te leren samenwerken met de (eigen) natuur. 

Je krijgt wekelijks toegang tot één of twee oefeningen in de online trainingsomgeving. Dit zijn eenvoudige oefeningen die je meteen in het dagelijks (werkend) leven toepast. Denk aan schrijfoefeningen, observatieoefeningen, ontspanningsoefeningen en praktijkoefeningen. Soms worden de oefeningen begeleid met een korte video, podcast/ geluidsfragment of download. 

Voor de online trainingsomgeving ontvang je een inlog. Opdrachten kun je eenvoudig  uploaden als je feedback wilt, een vraag hebt of een oefening of ervaring wilt delen. 

Ook word je uitgenodigd voor de online community. Je bepaalt zelf of je daaraan deelneemt.

Jazeker! Individuele online begeleiding gedurende 24 weken in totaal. 

Je zal zien dat de eenvoudige praktische oefeningen voor zich spreken. De visie kan soms, omdat het om ‘bewustzijn’ en ‘bewustwording’ gaat, een tikkeltje abstract zijn. De trainer beantwoordt je vragen daarover.  

Zij zal je voorzien van haar eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden geven. Ook krijg je altijd een reactie op uitwerkingen van je opdrachten. Contact opnemen als je vastloopt of juist een succeservaring wilt delen, mag uiteraard ook. Graag zelfs!

Het kan voorkomen dat een vraag makkelijker telefonisch of met videobellen te bespreken is. Ook dát behoort tot de mogelijkheden.

De trainer begeleidt vanuit 12 bewustwordingsprincipes, die jij tijdens de online training ook zal leren. Ook kun je rekenen op online support tijdens de follow-up care. En natuurlijk kun je ook communityleden raadplegen.

Natuurlijk Innoveren© vraagt om bewust zijn en dat vergt dagelijks inspanning. Soms 5 minuten op een dag en andere dagen besteed je er meer tijd aan. 

Na een tijdje merk je dat de inspanning vanzelf gaat, omdat je bewuster bent én positieve effecten ervan ervaart. Straks weet je niet meer anders. Eenmaal bewust geworden, is er geen weg meer terug naar onbewust zijn. 

Misschien merk je dat je jezelf af en toe weer bij de les moet halen. Daar krijg je alle tools voor aangereikt. Je kiest wat voor jou het beste werkt op dat moment. 

Maar als je toch echt graag een indicatie wil, denk dan aan 2 tot 4 uur per week, verdeeld over 7 dagen, soms aaneengesloten en soms misschien 2 x 10 minuten op een dag.

Iedereen heeft een eigen tempo. Hoe snel je vorderingen maakt, is afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden en hoe vaak en intensief je met de oefeningen aan de slag gaat. 

Na de eerste periode heb je een palet aan oefeningen, je toolbox, die je naar eigen inzicht kunt toepassen.

De ene oefening werkt voor jou misschien beter dan de andere. Je bent vrij om zelf te kiezen of te combineren. Sommige oefeningen worden al snel een gewoonte. 

Oefeningen naar eigen inzicht inzetten, gebeurt vanzelf als je met je ‘toolbox’ aan de slag gaat in de periode ná de online training. Je wordt steeds vaardiger en kunt rekenen op online follow-up care ter ondersteuning. 

Natuurlijk Innoveren© is deels een visie, deels ontstaan uit ruim 15 jaar ervaring waarvan 3,5 jaar Natuurlijk Innoveren© in de praktijk door het te leven, te ‘doorleven’ en te laten testen én Natuurlijk Innoveren© is deels te onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek, met name onderzoek van het HeartMath Institute. 

Maar wat het meest telt, zijn jouw eigen ervaringen. Aangezien er niets méér overtuigt dan je eigen vorderingen, resultaten en (praktijk)ervaringen. 

Je hebt altijd online toegang tot de training. Waar je ook bent. Je hebt zelfs een jaar lang toegang tot het programma. Als je vooruit wilt werken i.v.m. een vakantie, dan geef je dat aan. Daar is altijd een oplossing voor. 

Ja, uiteraard. Je hebt een jaar toegang tot het online materiaal. Deze soft skill vraagt om oefening en is geen quick fix. Het is een persoonlijk bewustwordingsproces waar eigenlijk geen eind meer aan komt. In een periode van een jaar, ben je de skill Natuurlijk Innoveren©  niet alleen vaardig, maar echt ‘master’. 

Natuurlijk Innoveren© is een gloednieuwe future soft skill, ontworpen door Designed2Learn. Op dit moment is deze online training de enige mogelijkheid om als één van de eersten in Nederland en Europa de skill te leren. 

Geen zorgen! We maken een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Dat kost je niet veel tijd, is wel zo gezellig, vindt plaats voorafgaand aan de betaling én geeft je duidelijkheid of Natuurlijk Innoveren© de skill is die aansluit bij je wens.

Ja, je kunt in maximaal 2 termijnen betalen zonder extra kosten. Waarvan de eerste termijn betaald dient te zijn voor aanvang van de online training.

Houd er rekening mee dat een actiekorting, zoals een vroegboekkorting, alleen geldig is als in één keer wordt betaald vóór afloop van de actieperiode.

Ja, annuleren is mogelijk. De annuleringsvoorwaarden vind je terug in de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden kun je downloaden of bekijken in de online trainingsomgeving én op de website van Designed2Learn.

Een soft skill als deze, is een voortdurend (bewustwordings-)proces. De basistraining afsluiten met een toets is daarom niet van toepassing.

Bij actieve deelname ontvang je, na voltooiing van de online training én follow-up periode, een certificaat van deelname. 

Innovate in your own 'company'

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email