Online coaching & training​ voor 16-21 jaar

Ben je tussen de 16 en 21 jaar? En loop je een beetje vast? Zou een online trainer & coach je kunnen helpen? Laat het mij weten!

Vertel heel kort in een berichtje wat het onderwerp is. Dan neem ik contact met je op. Kunnen we samen kijken of online training & coaching iets voor je is en of het aansluit op wat jij nu nodig hebt.

Online sessies

Misschien ben je al op weg geholpen met één of enkele online sessies. Misschien wil je een wat langere periode online support. Ook dat kan. Ik heb 2 coachplekken voor jongvolwassenen beschikbaar.

‘Kies vooral iets dat jij belangrijk én leuk vindt’

Voorbeelden

Houd er wel rekening mee dat ik trainer & coach ben en geen psycholoog of therapeut. Ik ben vooral bekend met persoonlijke, professionele en bewustzijnsontwikkeling. Wil je meer weten over mij? Kijk dan eens hier.

Dus als jij het lastig vindt in deze periode met minder sociale contacten. Of misschien vind je het lastig om voor jezelf op te komen. Of je eigen keuzes te maken. Je eigen pad te kiezen. Of je grenzen aan te geven. Het zijn maar wat willekeurige voorbeelden waarbij ik je graag support

Betaal met positiviteit

Wat dat kost? ‘Betalen’ doe je via het pay-it-forward-principe. Je betaalt dus geen geld, maar je betaalt door iets te doen voor iemand anders, voor dieren of het milieu. Het kan iets eenmaligs en kleins zijn of misschien denk je aan een groter project. Kan allemaal. Jij bepaalt wat je wilt doen, voor wie of waarvoor. En kies vooral iets dat jij belangrijk én leuk vindt. Zo help jij een positieve vibe de wereld in!

Stuur je mij een pb-tje?