videocoaching

Online coaching voor 18 - 24 jaar

Ben je tussen de 18 en 24 jaar? En loop je een beetje vast? Zou een online coach je kunnen helpen? Laat het mij weten! Vertel heel kort in een berichtje wat het onderwerp is. Dan neem ik contact met je op. Kunnen we samen kijken of online training & coaching iets voor je is en of het aansluit op wat jij nu nodig hebt.

Online coaching

Misschien ben je al op weg geholpen met één of enkele online sessies. Misschien wil je een wat langere periode online support. Ook dat kan. Ik heb 2 coachingsplekken voor jongvolwassenen beschikbaar.

UPDATE: Op dit moment zijn alle plekken vol! Je mag altijd een berichtje sturen. Wie weet kan ik je met een andere coach in contact brengen of komt er een plek vrij binnenkort.

Zelfontwikkeling

Houd er rekening mee dat ik trainer & coach ben en geen psycholoog of therapeut. Ik ben vooral bekend met persoonlijke, professionele en bewustzijnsontwikkeling. Wil je meer weten over mij? Kijk dan eens hier.

Vind je het lastig om voor jezelf op te komen? Je eigen keuzes te maken? Je eigen pad te kiezen? Wil je werken aan je zelfbeeld en je zelfvertrouwen verbeteren? Of je grenzen leren aangeven? Het zijn zomaar wat voorbeelden waarbij ik je graag support. 

You Choose You Community

Misschien leuk voor jou om te weten, is dat ik een kleine online community (be)geleid. Dit is een community rond persoonlijke groei, (zelf)bewustzijn en het verbeteren van de relatie tussen jou & jou.

In deze community, voor jonge vrouwen van 18 t/m 24 jaar, delen we ideeën, (levens)ervaringen, zien we elkaar één keer per maand online en maken we vrienden voor heel even of voor ‘a lifetime’. De meesten studeren, zijn aan het afstuderen of net begonnen in een eerste ‘serieuze’ baan.

Elke maand kiezen we een nieuw thema op het vlak van zelfontwikkeling en doen iedere week een experience binnen het maandthema. Dat is leuk, luchtig en waardevol! We hebben zelfs al een eigen Sunday Vibes Playlist op Spotify en de eerste picknick is gepland! 

 

'Kies vooral iets dat jij belangrijk én leuk lief het waard vindt'

Betaal met positiviteit

Deze twee coachingsplekken zijn speciaal voor jong volwassenen zoals jij. Nu wil je vast weten wat dat kost.

‘Betalen’ doe je via het pay-it-forward-principe. Je betaalt dus geen geld, maar je betaalt door iets te doen voor iemand anders, voor dieren of het milieu. Dat kan iets eenmaligs en kleins zijn, maar een groter project mag natuurlijk ook! Jij bepaalt wat je wilt doen, voor wie of waarvoor. En kies vooral iets dat jij belangrijk én leuk vindt. Zo help jij een positieve vibe de wereld in!

Heb je een vraag of wil je kijken wanneer er weer plek is? Stuur mij hier maar een pm!

© 2010-2022 Designed2Learn All Rights Reserved.