Natuurlijk Trainen

In dit traject word je geen professioneel (online) trainer. Dat ben je namelijk al. Je hebt de ervaring al. Maar gaat dit ook met plezier, ontspannen en vrij moeiteloos? Maak je gebruik van wat van nature al vanzelf gaat? 

In dit 1:1 gepersonaliseerd coachings & trainingsprogramma leer je natuurlijker te trainen. Een natuurlijk trainer werkt vanuit zichzelf; van binnenuit.

"Met een natuurlijke aanpak zet je zó een succesvolle skillstraining neer"

Herken je dit?

Maar al te vaak zijn we geneigd om de kwaliteit van een training te zoeken in vooral de inhoud, de didactiek, pedagogiek of de juiste tools en oefeningen. Dat is zeker belangrijk. Het ondersteunt jou én je boodschap. Maar heb je je wel eens afgevraagd waarmee je de ander daadwerkelijk bereikt?

Je echte impact ligt niet zo ver weg. Die vind je niet in externe factoren. Maar gewoon in jezelf en in de interactie die je met trainees hebt. Jij maakt verschil. Dát is het vertrekpunt.

natuurlijk-verloop
Jij maakt verschil. Dát is het vertrekpunt.

Wens je dit?

Als natuurlijk skills trainer weet je wat jou onderscheidend maakt. Wat maakt dat je de ander bereikt, verbindt en doorgeeft wat ertoe doet. 

Dat zit vaak minder in ‘wat je doet’ en meer in ‘hoe je het doet’. En ook in hoe je je voelt. (Online) trainen gaat zoveel makkelijker vanuit rust, ontspanning en plezier. 

Je hebt al het belangrijkste ‘instrument‘ in handen; dat ben je namelijk zelf!

Natuurlijk skills trainers

Natuurlijk Trainen is speciaal ontworpen voor online trainers, teachers, coaches, facilitators, docenten en educators in het algemeen.

Je hebt ervaring in het trainen of begeleiden van jezelf én anderen als het gaat om persoonlijke & professionele ontwikkeling,  bewustwording en personal skills. 

Wat mogelijk is

Wil je (online) trainen anders ervaren? Met meer rust, gemak en plezier? Dat bereiken we door de weg naar binnen in te slaan. Dat begint eerst bij je anders voelen, zodat de omgeving daarop aan kan sluiten. Dat geeft jou meer invloed en gaat vrijwel moeiteloos.

Je werk zit dus niet zo zeer in invloed uitoefenen op hoe de training of sessie verloopt, of op hoe de trainee of cursist zich opstelt, maar op hoe je je voelt. Dát is Natuurlijk Trainen van binnenuit!

Zullen we samen kijken wie die natuurlijke trainingsexpert is die zich in jou verschuilt?

Over Natuurlijk Trainen voor (online) skills trainers

1:1

100% aandacht en focus naar jou alleen. Zowel Natuurlijk Trainen als Natuurlijk Trainen Light zijn individuele coaching & trainingsprogramma's.

Gepersonaliseerd

Je kunt rekenen op coaching en (skills)training volledig op jou afgestemd. Dat geldt ook voor oefeningen, opdrachten of microlearnings. Je ontvangt dus alleen relevante kleine delen theorie.

Gebaseerd op Natuurlijk Innoveren©

We volgen zoveel mogelijk het natuurlijk verloop*. En laten zoveel mogelijk bewustwording het werk doen. Want als je innerlijke wereld (gevoelsmatig) verandert, dan beweegt de externe wereld als vanzelf mee. Meer over Natuurlijk Innoveren lees je verderop op de site. (* Natuurlijk Trainen Light heeft een vast programma vanwege het doel, de korte duur en intensiteit.)

Kies je 1:1 gepersonaliseerd
coaching & trainingsprogramma

Natuurlijk Trainen Light

Natuurlijk Trainen

Hulp nodig om de juiste keuze te maken? Maak kennis en ontvang advies over de meest passende mogelijkheden voor jou tijdens de gratis quick scan.
Drisia d'Anjou spreker events

About Drisia

Ik heb veel ervaring als (online) skillstrainer, train-the-trainer, coach, maar ook als programmacoördinator onderwijsinnovatie.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke, professionele en bewustzijnsontwikkeling.

Wat ik belangrijk vind dat je van mij weet, is dat ik persoonlijke ontwikkeling ‘leef’, deels intuïtief werk, spiritueel ben ingesteld en dit subtiel integreer in mijn werk.

Je kunt met mij skills trainen, mediteren, visualisatietechnieken uitproberen, praten over drones of over hoe innovatie op natuurlijke wijze verloopt of op intuïtieve coaching rekenen.

 Klik hier als je meer wilt weten of als je wilt weten wat klanten over mij zeggen. En klik hier als je kennis wilt maken.