Drisia d'Anjou

'Vanuit ontspanning bereik je zoveel meer'

Even voorstellen

Op deze plek van de site neem ik zelf even ruimte in. De ruimte die ik jou ook zo gun. Ruimte doet leven. Al ruim 20 jaar wijd ik mij aan persoonlijke ontwikkeling zowel persoonlijk als professioneel.

Inmiddels heb ik veel coachees, trainees en collega’s begeleid, gecoacht en getraind. Hopelijk worden dat er nog veel meer. 

Als ik ergens in geloof dan is het wel het ‘ripple effect’. Daarmee bedoel ik de impact die je hebt als mens. Iedereen voegt iets waardevols toe, zodat het positieve effect meer en meer verdiept en verspreidt.

Struggle

Degene die ik overigens nog het meest intensief heb begeleid, ben ikzelf. Het dagelijks (werk)leven leefde ik, zoals velen, grotendeels vanuit de mentale overleefstand. De stand die van ’t leven een ‘struggle’ maakt. Ik analyseerde, stelde vragen, vond oorzaken en antwoorden. Maar in geen van die antwoorden vond ik de oplossing.

Wat werkt

Ik had graag jaren eerder ontdekt wat ik nu weet. Wat wél werkt. Dat het ánders werkt. Dát het werkt. En hoeveel lichter het is dan al dat analyseren, jezelf fixen, veranderen, verbeteren, helen, ontwikkelen en dat vaak ook nog eens op een geforceerde manier.

Bewustzijn

Wat voor mij werkt, is bewuster door het leven gaan. Meer van binnenuit leven. Zodat alles meedoet en je niet alleen leeft vanuit je hoofd. Dus uit de mentale overleefstand vol angst, onrust en spanning, naar steeds meer vanuit ontspanning, plezier en ‘ease’ werken en leven. 

Dat vergt commitment en dagelijkse inspanning. Maar dat is leuk, want het gaat tenslotte om jou! En je zal zien hoe snel je inspanning vruchten afwerpt.

Een quick fix is het niet, maar wel een duurzame verbetering waardoor je het leven meer kunt beleven zoals dat voor je is bedoeld. En dat kun je dus trainen! Ik help je.

traint & coacht

(Online) coaching en skills training gaan bij mij hand in hand. Meestal doe ik dat online, gepersonaliseerd en 1:1. 

Ik maak ook graag buiten een wandeling met coachees. Dit zijn intensieve coachingsessies in een ontspannen sfeer. Super leuk en geeft altijd energie!

Hoewel ik zelf coaches heb opgeleid in basisvaardigheden van de coach, heb ik inmiddels een eigen coachingstijl ontwikkeld. Ik coach vanuit mijn eigen visie en werkwijze: Natuurlijk Innoveren©.  

schrijft

Ik schrijf veel en graag over: 

  • Persoonlijke groei
  • (Zelf)bewustzijn
  • Nieuwe skills 
  • Natuurlijk Innoveren©
  • Emotionele intelligentie

’t Liefst schrijf ik korte (web)teksten met een educatief tintje. En deel ik graag mijn inzichten met je. 

Daarnaast schrijf ik een boek over ‘Natuurlijk Innoveren©’. Wanneer die af is, weet ik niet. Ik houd je op de hoogte.

Status boek: 

  • conceptversie 15…
  • leeft ’t boek
  • aait papier
  • droomt letters

Klanten aan het woord

'Ik had nooit verwacht dat sommigen in mijn werkomgeving mee zouden gaan. Dat ze het natuurlijk proces ook beginnen te zien op hun eigen manier en via een eigen pad. Er wordt ook veel meer gereageerd vanuit intuïtie. En het mooie is, ik gaf alleen kort uitleg, en toen ging het zo goed als vanzelf! Mooi om te zien.'
Trainee Natuurlijk Innoveren©​
'Jij werkt vanuit je passie. Dat is overduidelijk zichtbaar als je les van jou krijgt.'
HBO- student deeltijd
'Ik zou je nog wel op een andere locatie willen zien 'optreden'. Je presenteert je op een heel sympathieke manier, waardoor ik me thuis voelde.'
Klant workshop skill Presenteren
Drisia-coacht-en-schrijft

Nog wat weetjes...

-Ik heb meer dan 15 jaar werkervaring als coach & skills trainer/ educator.
– Vooral in het hoger beroepsonderwijs.
– Ook als coach-the-coach en train-the-trainer.
– Ik experimenteerde al met online coaching toen er nog maar één dun boekje over bestond.
– Schrijven is mijn belangrijkste tool geweest voor persoonlijke ontwikkeling.
– Op een dag kreeg ik een ingeving om een boek over ‘Natuurlijk Innoveren©’ te schrijven.
– Ik heb geen wanneer het boek er komt.
– Wist je dat ik intuïtief werk en spiritueel ben ingesteld?
– En ik dit subtiel integreer in mijn werk?
– Ik ben leergierig, liefst zonder tussenkomst van welke school dan ook.
– Ik bepaal liever zelf wat ik leer, leef, doorgeef en geloof.

Wil je met mij skills trainen, coachen, buiten lopen, mediteren, visualiseren, Natuurlijk Innoveren© of werken aan persoonlijke, professionele of bewustzijnsontwikkeling?  Leuk! Ik maak graag kennis met je.

Klanten aan het woord

'Ik vind dat je een duidelijke overdracht neer hebt gezet. Wat je vertelde was voor mij echte informatie, niet slechts gegevens. Je komt op mij duidelijk, rustig en ontspannen over.'
Klant Workshop ZZP​
'Je hebt helder voor ogen waar je heen wilt en weet een breed publiek mee te krijgen door ze te 'raken' en je in te leven in hun belevingswereld. Dat werkt inspirerend en enthousiasmerend en levert goede evaluaties op.'
Opdrachtgever skillstrainingen

© 2010-2022 Designed2Learn All Rights Reserved.