Natuurlijk Innoveren

Natuurlijke werkwijze

In de loop der tijd, is mijn eigen natuurlijke werkwijze ontstaan; Natuurlijk Innoveren©. Het bestaat uit 3 fases om jezelf of een ander in een meer (zelf)bewuste staat te brengen, zodat je openstaat voor het opmerken van natuurlijke verandering en nieuwe mogelijkheden.

Dat opmerken is namelijk niet zo vanzelfsprekend. Omdat we proberen, vaak met hard werken, alles zelf voor elkaar te krijgen. Daardoor zijn we druk met najagen en hard ons best doen. Vaak ook nog eens door (onszelf) te forceren. Dus als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, doen we dat automatisch vaak ook.

Het is de kunst om jezelf als het ware uit de weg te leren gaan. Zodat je meer die natuurlijke stroom op kan merken, kunt meebewegen en kunt profiteren van de nieuwe mogelijkheden die vanzelf voor je ontstaan. En dat kun je trainen door bewuster te zijn. Natuurlijk Innoveren© helpt je daarbij. Het is effectief en maakt persoonlijke groei lichter en luchtiger. 

Wist je trouwens dat ik er ook wel eens over schrijf? Dat doe ik in de InsightOut; Over (zelf)bewustzijn, emotionele intelligentie en jouw persoonlijke groei. Je kunt je hier abonneren onderaan de homepage.

 

© 2010-2022 Designed2Learn All Rights Reserved.