Natuurlijk Innoveren©

Natuurlijk Innoveren© is in eerste instantie een skill, maar ook in te zetten als methode voor coaching & training en persoonlijk ervaar ik het als ‘a way of life’. Deze skill is ontstaan tijdens mijn persoonlijk transformatieproces.

Natuurlijk Innoveren

Awareness skill

Het liefst zie ik de basis van Natuurlijk Innoveren© straks breed toegepast worden. Omdat ik geloof in bewustwording als instrument voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hoe bewuster we zijn, hoe meer we onszelf en de wereld om ons heen een plezier daarmee kunnen doen. Je kunt je kwaliteit van (werk)leven er een boost mee geven.

Maar eerlijk is eerlijk; ik zoek nog naar de juiste manier om een vrij abstract onderwerp, eenvoudig uit te leggen. Work in progress dus.

Bewust trainen

Je kunt jezelf trainen om vaardig te worden, maar met Natuurlijk Innoveren© train je jezelf om bewust te worden. Vervolgens laat je bewustwording het werk voor je doen.

Bewustwording zorgt voor verandering, verbetering of vooruitgang. Persoonlijke ontwikkeling dóór bewustzijnsontwikkeling, zou je kunnen zeggen. Zo worden nieuwe mogelijkheden voor je zichtbaar.

Beschouw Natuurlijk Innoveren© voor nu als een awareness skill. Ik zet het in als basis voor praktisch al mijn aanbod. Bij het ene programma intensiever dan bij het andere. Maar altijd vormt Natuurlijk Innoveren© de basis.

Persoonlijke ontwikkeling

Deze skill maakt persoonlijke ontwikkeling lichter. Je bent namelijk niet bezig met (jezelf) fixen, veranderen of aanpassen en al helemaal niet op een geforceerde manier. Je slaat de weg naar de binnenwereld in en de omgeving verandert als gevolg daarvan mee.

Op mijn site en social mediakanalen vind je regelmatig meer over Natuurlijk Innoveren©. Wist je trouwens dat ik een boek erover schrijf? Wil je op de hoogte blijven? Scroll dan even naar beneden en schrijf je in op de nieuwsbrief.