Persoonlijk Ontwikkelingsgesprek

1:1 online persoonlijk ontwikkelingsgesprek & privé training in nieuwe skills

Ongedwongen aan je eigen keukentafel of bureau, help ik je je gewenste (werk)situatie te verhelderen, te reflecteren en meer zelfinzicht te krijgen. Duik in je dagelijkse (werk)situaties waarin je verandering wilt zien en ga ook nog eens aan de slag met het leren of  aanscherpen van traditionele of nieuwe skills die je bij je ontwikkelthema helpen. 

Jouw persoonlijk ontwikkelingsgesprek

1:1 gesprek

In een 1: 1 online (trainings)gesprek van twee uur, gaat alle aandacht naar het ontwikkelingsonderwerp dat je zelf vooraf hebt gekozen. 

Boost

Dit gesprek is perfect als je op zoek bent naar een snelle boost, omdat je weet dat je met nieuwe inzichten en de juiste tools in handen, zelf je weg weer vindt. 

Speciaal voor jou

Het persoonlijk ontwikkelingsgesprek is dus volledig afgestemd op en samengesteld voor jou. We stemmen voor een groot deel af in een vrijblijvend oriëntatiegesprek vooraf.

persoonlijk-ontwikkelingsgesprek

Voor wie

Het persoonlijk ontwikkelingsgesprek is voor jou als bewuste professional die, letterlijk of figuurlijk, werk maakt van persoonlijke ontwikkeling. Van jezelf of die van je klanten. Vaak weten professionals zoals aankomend én ervaren coaches de weg ook naar Designed2learn te vinden. Met het Persoonlijk Ontwikkelingsgesprek maak jij nóg meer verschil binnen je werk! 

Traditionele & nieuwe skills

Het zal je niet zijn ontgaan dat de oude wereld afbrokkelt en tegelijkertijd aan een nieuwe wereld wordt gebouwd. En bij die nieuwe wereld horen nieuwe skills. 

Traditionele skills zijn skills zoals timemanagement, professionele gespreksvoering, presenteren of assertiviteit. 

Denk bij nieuwe skills aan vaardigheden zoals verbindende communicatie, bewust communiceren, holding space, deep listening, framen, Natuurlijk Innoveren©, bewust ademen of beschikbaar leren zijn voor je emoties.

Tijdens jouw persoonlijk ontwikkelingsgesprek kijken we of er traditionele of nieuwe skills zijn die helpen jouw ontwikkeling een boost te geven. Zie hier een overzicht van alle skills.

 

doelen-bereiken-training

één 1:1 gesprek + 1 topic + 100% gepersonaliseerde coaching & privé educatie

Enkele voorbeeld gespreksonderwerpen

Wat je kunt verwachten tijdens het gesprek

Jouw online coach & educator

Ik ben Drisia d’Anjou; een ervaren coach & skills trainer met 20+ jaar ervaring op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Lees hier meer over mij.

VrijeRuimte-online

Reviews

'Jij werkt vanuit je passie. Dat is overduidelijk zichtbaar als je les van jou krijgt.'
student deeltijd hbo
Drisia helpt je niet voor de korte termijn, maar leert je handvatten/ tools om ook na het coachingstraject nog veel houvast en profijt van te hebben.
Coachee

Maak werk van jezelf!

Maak meteen een afspraak