Spreker voor events

Organiseer je een event? En past het onderwerp ‘Natuurlijk Innoveren©’ bij je publiek?

Als grondlegger van ‘Natuurlijk Innoveren©’ vertel ik graag meer over deze future soft skill tijdens een interactieve lezing. 

About Drisia d'Anjou

Ik ontwikkel soft skills die nèt even anders zijn; je kennis laten maken met vernieuwende perspectieven, je bewuster maken, die bijdragen aan zelfrealisatie en je (professioneel) leven een waardevolle impuls geven.

Real life learning

De wereld om mij heen beschouw ik als mijn klaslokaal. Het reikt namelijk altijd iets aan wat ik op dat moment relevant vind. Het weerspiegelt altijd iets dat ik nog ontdekken en ontwikkelen kan. Ik schuw dan ook niet om schijnzekerheden los te laten als er iets te leren valt. Dat levert, als ik het zelf zeggen mag, best interessante ervaringen op. Die deel ik graag met jou. In ‘real life’, op het web of zwart op wit.  

Waardevolle soft skill

De skills en (werk)ervaringen die ik de afgelopen 15 jaar met meer dan 2000 trainees opdeed, hebben geresulteerd in het ontwikkelen van de nieuwe future soft skill ‘Natuurlijk Innoveren©’. Een waardevolle soft skill die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar relevant is en waar je een leven lang profijt van hebt. 

Bespreken & boeken

Een interactieve lezing is maatwerk. We bespreken daarom vooraf je wensen. Laat mij hier weten wat ik kan betekenen voor je event.

Drisia d'Anjou spreker events