vrijeruimte

#VrijeRuimte voor jou

Soms weet je gewoon dat het tijd is om meer voor jezelf te gaan. Dat je opnieuw richting wilt bepalen. Ontdekken wat het echt is dat je blij gaat maken en waaraan jij in je leven wilt bijdragen. Misschien wil je meer vanuit intuïtie leven of meer met het leven leren meebewegen. Je kunnen ontspannen ook al is de situatie onzeker. Je uit je hoofd wilt komen en meer in het moment wilt leven. Of zou je je minder overweldigd of geblokkeerd door emoties willen voelen. Misschien houdt één thema je bezig waarop je steeds maar weer vastloopt. Of is het een ongrijpbaar gevoel dat het tijd is om werk van jezelf te maken, maar weet je niet waar te beginnen en hoe? Met #VrijeRuimte kun je veel kanten op en gun je jezelf de tijd en ruimte die nodig is voor je persoonlijke groei.

Over het coachingconcept

Of het nu een specifiek thema is dat je bezighoudt of waar je steeds maar weer op vastloopt. Of dat je niet precies weet op welk vlak je verandering wilt zien. #VrijeRuimte is de coaching die je van effectieve support voorziet.

#VrijeRuimte bestaat uit een online coachingsessie van 60 minuten. Verkrijgbaar als 3- of 5-strippenkaarten. 

Je bepaalt zelf of je je tijdens een coachingsessie richt op het belangrijkste onderwerp. Of dat je het aandurft om de invulling vrij te laten en te zien wat er in het moment ontstaat. Dat kan best spannend zijn, maar ik help je er natuurlijk bij. 

Het geheim van #VrijeRuimte

Tijdens zowel de online als live coachingsessies, werk ik op basis van heel natuurlijke principes. Daardoor wordt de coaching als effectief én licht en luchtig ervaren. Ik beloof je: We gaan niets uit de weg, maar gaan ook niet onnodig analyseren en in het verleden ‘(schat)graven’. #VrijeRuimte is echt jouw moment.

Nu is het tijd voor jou

VrijeRuimte

#VrijeRuimte aan zee

Misschien heb je het al eens gemerkt, maar water reflecteert, kalmeert, ontspant en haalt spanning van problemen af. En op het strand kun je ook nog eens ver vooruit kijken. Een uitstekende plek dus voor de coachingsessie #VrijeRuimte!

#VrijeRuimte aan zee is een goed verzorgde coachingsessie aan zee (Zandvoort e.o.). Deze  wandelcoachingsessie is ook vrij in te vullen of rond een specifiek thema.

Deze coachingsessie aan zee is 1:1*, duurt 2 uur (wandelen + terras) en gaat alleen door met maximaal windkracht 3 om zandhappen te voorkomen ;-).

*Voor kleine groepen/ teams is een aangepast programma mogelijk

Vrijeruimte-in-de-stad

#VrijeRuimte in de stad

Het is een uitdaging om tijd en ruimte voor jezelf te maken als je in een stad woont die bruist 24/7. #VrijeRuimte zoeken we dan ook bewust op in een Amsterdams stadspark naar jouw keuze. Wordt het het Vondelpark? Het Westerpark? Of een rondje Sloterplas? Hoe dan ook eindigen we je coachingsessie op het terras. 

#VrijeRuimte in de stad is een verzorgde wandelcoachingsessie en is vrij in te vullen of rond een specifiek thema.

Ook deze coachingsessie  is 1:1*, duurt 2 uur (wandelen + terras).

*Voor kleine groepen/ teams is een aangepast programma mogelijk

Claim je #VrijeRuimte

Reserveer meteen je eerste coachingsessie #VrijeRuimte. Wil je liever eerst online kennismaken zodat je zeker weet of #VrijeRuimte wat voor jou is? Je bent welkom! Klik hieronder op de button.

© 2010-2022 Designed2Learn All Rights Reserved.